MİNİ BORULU KATLI FIRINAGILIS

Yazdır »
Mobil borulu fırınımız küçük ve orta ölçekli işletmeler için ekmek, simit, poğaça, baklava ve diğer ürünleri pişirmede kullanılır. Mobil borulu katlı fırının en önemli özelliği ısıtma sistemidir. Sıcaklık buharın borular içinde dolaştırılmasıyla sağlanır. Pişirme odaları halka seklindeki borularla çevrilmiştir. Aynı zamanda odaların taban ve tavanları da yanlamasına geçen borularla ısıtılmaktadır. Boru çapı 21 mm olup yüksek basınca ve ısıya dayanıklı özel malzemeden imal edilmiştir. Bacasız ve tekerlekli olduğu için istenilen yere kolayca taşınabilir. Doğal gaz veya LPG ile çalışır Atmosferik brülör gayet ekonomik ve yakıt tasarrufu sağlar. Bu özel tasarım ve buhar üretme üniteleri sayesinde pişirme dengesi ve ısı dağılımı homojendir. Geniş camı ve aydınlatmaları sayesinde içeride pişen ürün rahatlık ile gözlemlenebilir. De-monte veya montajlı sevk edile bilir.
MAKİNE ÖZELLİKLERİ

Teknik Özellikler

Birim

PMT 13

PMT 25

PMT 40

PMT 50

Pişirme Alanı

m2

1,2

2,5

4

5

Harici Ölçüler

A mm
B mm
H mm
H1 mm

885
1085
1842
2050

1650
1085
1957
2175

2150
1085
1957
2175

2150
1285
1957
2175

Dahili Ölçüler

a mm
b mm
c mm

500
660
150

1000
635
150

1500
635
150

1500
840
150

Gerilim

V

380VAC 50Hz + N + PE

Elektrik Gücü

kW

1,5

1,5

1,5

1,5

Isı Kapasitesi

kcal/h

28.000

28.000

34.500

43.000

Maksimum Derece

ºC

300

300

300

300

Enerji Kaynakları

 

Doğal Gaz / LPG

Ağırlık

kg

1100

1300

1500

1850

Bir Sohbet Başlatın