ELEKTRİKLİ KATLI FIRINYARUS

Yazdır »
Bu fırınlar, küçük hacimli işletmeler için idealdir. Ancak pizza, baklava, börek, pasta, kek gibi ürünlerin pişirilmesi amacıyla, büyük ölçekli işletmelerde yardımcı
fırın olarak da kullanılabilir.
Dokunmatik ve manuel kontrol pano seçeneklerine sahiptir.
İsteğe bağlı olarak 4 kata kadar, kat sayısı yükseltilebilir ve alt tarafına maya odası ya da sehpa konulabilir.
Her kat için içerisine yerleştirilebilecek tava ebatları ve adetleri, teknik tabloda gösterildiği gibidir.
Her kat, birbirinden bağımsız olarak 0-300C arasında, taban ve tavan ısıları ayrı ayrı çalıştırılabilir.
Sadece elektrikle çalışan modeli mevcuttur.
Pişirme amaçlı özel üretilmiş taşlar sayesinde, ısı tutumu maksimum seviyededir.
Cam kapaklar ve özel aydınlatma sistemi sayesinde, pişen ürünler rahatça gözlemlenebilir.
MAKİNE ÖZELLİKLERİ

Teknik Özellikler

Birim

PMK 45

PMK 90

PMK 180

Pişirme Alanı

m2

0,68

1,15

2,31

Tava Kapasitesi

350 x 450
400 x 600
600 x 800

4
2
1

6
4
2

12
8
4

Harici Ölçüler

H mm
H1 mm
H2 mm
A mm
B mm

1950
350
760
1100
1610

1950
350
760
1560
1610

1950
350
760
1560
2550

Dahili Ölçüler

a mm
b mm
c mm

740
920
210

1245
920
210

1245
1800
210

Gerilim

V

380VAC 50Hz + N + PE

Elektrik Gücü

kW

5 + 2

10 + 4

18 + 4

Isı Kapasitesi

kcal/h

4.300

8.600

17.200

Maksimum Derece

ºC

300

300

300

Enerji Kaynakları

 

Elektrik

Ağırlık

kg

170

280

560

Bir Sohbet Başlatın