MİNİ BORULU KATLI FIRINAGILIS
Yazdır »
Mobil borulu fırınımız küçük ve orta ölçekli işletmeler için ekmek, simit, poğaça, baklava ve diğer ürünleri pişirmede kullanılır. Mobil borulu katlı fırının en önemli özelliği ısıtma sistemidir. Sıcaklık buharın borular içinde dolaştırılmasıyla sağlanır. Pişirme odaları halka seklindeki borularla çevrilmiştir. Aynı zamanda odaların taban ve tavanları da yanlamasına geçen borularla ısıtılmaktadır. Boru çapı 21 mm olup yüksek basınca ve ısıya dayanıklı özel malzemeden imal edilmiştir. Bacasız ve tekerlekli olduğu için istenilen yere kolayca taşınabilir. Doğal gaz veya LPG ile çalışır Atmosferik brülör gayet ekonomik ve yakıt tasarrufu sağlar. Bu özel tasarım ve buhar üretme üniteleri sayesinde pişirme dengesi ve ısı dağılımı homojendir. Geniş camı ve aydınlatmaları sayesinde içeride pişen ürün rahatlık ile gözlemlenebilir. De-monte veya montajlı sevk edile bilir.